Fondacija „Humano srce Šapca“, u prisustvu velikog broja gostiju i prijatelja, obeležila je osmi rođendan. U povodu godišnjice o misiji i ulozi Fondacije i rezultatima rada u prethodnoj godini, pozdravljajući goste i zahvaljujući donatorima i prijateljima, govorila je Ružica Popović, predsednica UO Fondacije. Svečanosti su, između ostalih, prisustvovali Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca, Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca, predstavnici ustanova, institucija i organizacija sa kojima Fond sarađuje, kao i brojni humanitarci koji su Fondaciji najveća podrška i snaga. 

– Svim našim prijateljima i donatorima želim da zahvalim na pomoći i podršci. Zahvaljujem i svima vama koji ste danas ovde da se upoznate sa onim što smo zajedno uradili u protekloj godini. Vaše prisustvo nam je velika podrška u svemu što radimo. „Humano srce Šapca“ u svoje prioritete ubraja decu, ali i sve one koji su nevidljivi i nemoćni da reše svoje probleme. Da bismo pomogli ljudima, ljude moramo voleti i razumeti, a moramo razlikovati i dobronamernost od dobročinstva, jer dobronameran se može biti bez imalo obaveze da išta uradimo i preduzmemo, a dobročinstvo mnogima čini dobro i pomaže – poručila je Ružica Popović, predsednica UO „Humanog srca Šapca“.

U ime grada Šapca gradonačelnik Nebojša Zelenović čestitao je Fondu na svim izvedenim akcijama.

– Grad Šabac podržava sve što radi „Humano srce Šapca“ i Ruža Popović. Mi ovde imamo jasnu politiku koja kaže da „niko ne sme biti zaboravljen“, pa sve ovo što radi „Humano srce Šapca“ doprinosi upravo tome – rekao je Zelenović.

Povodom osmog rođendana Fondacije, Ružica Popović uručila je novčanu pomoć deci bez jednog ili oba roditelja, koji su prisustvovali proslavi.


Tokom svečanosti prikazan je dokumentarni film o radu Fondacije u protekloj godini, kako bi se sa rezultatima rada upoznali svi donatori, prijatelji i poštovaoci rada „Humanog srca Šapca“.

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.